Aan de kook

 

“De Molvense Erven Aan de Kook” 

Sinds 2016 organiseren Ellie Cremer & Boudewijn Raessens namens het bestuur van de BVME een a twee keer per jaar gezellige en verrassende avond “ME Aan de Kook”

Wat is de bedoeling? 

De bewoners van de Molvense Erven serveren een drie gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) aan elkaar. Jij en je partner/huisgenoot eten op drie verschillende adressen een gerecht. Eén gerecht wordt door jullie in jullie eigen huis voorbereid en geserveerd. Je zit die avond in principe 3 maal met in totaal 6 mensen aan tafel. Na elk gerecht wisselt de samenstelling van tafelgenoten en wissel je van adres.

Met wie en waar je die avond aan tafel zit, blijft nog even geheim. Je krijgt van tevoren te horen welk gang je zelf moet bereiden en waar je om 18.30u. wordt verwacht voor het voorgerecht. Je wordt door Ellie en Boudewijn ingedeeld. Na drie gangen sluiten we gezamenlijk om 22.30u af met een after-party.

De kosten? 

De kosten zijn relatief laag. Daarvoor krijg je een wijnarrangement bij het voor- en hoofdgerecht. Ook zit daarin een bijdrage voor de after-party. De boodschappen voor je eigen gerecht (in je eigen huis) betaal je zelf.

Doe mee! 

Dit is een initiatief van de Belangen Vereniging Molvense Erven. Niet-leden zijn ook van harte welkom!